Sahabat

Assalamualaikum , Hi people


Tah kenapa hari ni aku nak cerita pasal sahabat :) Tahu apa maksud sahabat ? Yeahh , macam macam jawapan akan kite dapat . Setiap orang lain pendapat diorang kan .


Okey , lisent here . Bagi aku sahabat , ni orang yang sentiasa ada dengan kite waktu susah atau senang . Bukan masa kita happy je dye ada . Dalam dunia ni , ingat senang ke kita nak carik seorang sahabat ? Amat susah . Orang untuk kite gelak ketawa , ramai . Itu kawan namanya :)


Masa sekolah rendah , kita takan pernah faham apa erti seorang sahabat . Bila aku mula melangkah ke alam sekolah menengah , dan aku rasa diri aku lebih matang untuk memilih seorang rakan yang betol-betol memahami kita , baru aku tahu apa erti sahabat yang sebenar .


Waktu aku sedih , diorang happy kan aku . Waktu aku gila-gila diorang lagi tambah kan gila aku :D Thankyouu so much farra , zull dan wan . Bila aku jumpa korang aku rasa tanak kehilangan kawan macam korang . Dah beribu-ribu orang aku jumpa , tapi satu pun tak sehati sejiwa dengan aku kecuali korang :) Aku harap persahabatan kita tiada pengakhirnya ,


TERIMA KASIH UNTUK SEGALANYA :)